grawe_carat

IDNO:
1004601000125
Seria, nr. şi data eliberării licenţei,
termenul de valabilitate:
CNPF 000668, 30.08.2011-termen nelimitat
CNPF 000097, 09.12.2008-termen nelimitat
Data înregistrării (reînregistrării):
19.02.2002
Denumirea Societăţii de asigurare:
„GRAWE CARAT ASIGURĂRI” S.A.
Adresa juridică:
MD-2012, mun. Chişinău, str. Alexandru cel Bun, 51
Genul de activitate:
Asigurări generale, Asigurarea de viaţă
Directorul Societăţii de Asigurare:
Veronica MALCOCI

 

               Grupul austriac GRAWE a apărut pe piața de asigurări din Moldova în aprilie 2004 prin înființarea companiei„GRAWE Asigurare de Viaţă” SA. Din start activitatea acesteia avea la bază prestarea serviciilor în domeniul asigurărilor de viață.
Succesele și rezultatele fruptuoase ale „GRAWE Asigurare de Viaţă” SA, au determinat grupul GRAWE să procure societatea de asigurări „Carat” SA din Chișinău. Drept urmare apare un nou nume ce oferă clienților să-i un spectru larg de produse în domeniul asigurărilor de viață și a celor generale –„GRAWE Carat Asigurări” SA.
Compania GRAWE Carat deține o rețea de vînzare ce se află în creștere productivă, avînd filiale în cele mai importante localități ale Republicii Moldova.
Informații în detalii referitoare la produsele companiei Grawe Carat Asigurări SA vă pot oferi atît agenții cît și brokerii companiei, unul dintre aceștia fiind Rapidasig.md

Istoricul companiei Grawe

               În anul 1828 Arhiducele Johann de Austria (fratele mai mic al împăratului austriac Franz Josef I)- asigurator dintr-o provincie austriacă prin multă ambiție a pus bazele a cea ce astăzi este Grupul Internaţional de Companii din Europa Centrală şi de Est. Datorită productivității, Grawe a extins activitatea în 13 țări ale lumii, printe care și Republica Moldova.
Rădăcinele GRAWE provin dintr-o țară, care pe parcursul a cîtorva secole a jucat un rol important asupra evenimentelor ce au avut loc în Europa precum: criza economică mondială din 1873, două războaie mondiale, scăderea bruscă a preţului la petrol în 1973. Evenimentele mai sus enunțate nu au reușit să distrugă compania, aceastea fiind un examen dur pentru perpetuarea existenței sale.
Dezvoltarea unei companii de nivel international precum GRAWE poate fi obținut doar atunci cînd angajații depun maxim efort pentru ca clienții să aibă parte de maxim confort. Datele centralizate ale întregului grup la sfârşitul anului 2012 vorbesc despre nivelul mondial al prestării serviciilor calitative:

-Volum de prime: 708 599 000 (€)
-Despăgubiri: 422 535 000 (€)
-Număr de contracte: 3 724 973
-Număr de angajaţi: 3739


               “Puterea care aduce binele se bazează pe armonia dintre cei mulţi. Este de datoria fiecăruia să contribuie la aceasta.” (Arhiducele Johann – fondatorul companiei, 1846)