klassika_asigurari

IDNO:
1003600129440
Seria, nr. şi data eliberării licenţei,
termenul de valabilitate:
CNPF 000619,02.08.2010
termen nelimitat
Data înregistrării (reînregistrării):
16.08.2001
Denumirea Societăţii de asigurare:
„KLASSIKA ASIGURĂRI” S.A.
Adresa juridică:
MD-2004, mun. Chişinău, str. Sfatul Țării, 59
Genul de activitate:
Asigurări generale
Directorul Societăţii de Asigurare:
Cristina DOLGHI

               „Klassika Asigurări” SA – societate de asigurări din Chișinău, Republica Moldova.
De-a lungul celor 15 ani de activitate compania a înregistrat succese admirabile în diverse tipuri de asigurări.
Dezvoltarea companiei ,,Klassika Asigurări” a fost determinată în mare parte de flexibilitatea soluțiilor și ofertelor, direcționarea față de cerințele pieții și cerințele clienților.

               ,,Klassika Asigurări” a atins rezultate semnificative în domeniul asigurărilor obligatorii.
Actualmente tehnologiile utilizate în domeniul asigurărilor generale se implimentează pentru realizarea programelor de asigurare facultativă. ,,Klassika Asigurări” își îndeplinește responsabil sarcinile, oferind clienților asemenea servicii precum: asigurarea persoanelor, bunurilor, încărcăturilor, răspunderi civile, riscurilor financiare, auto, riscurilor avia.

               „Klassika Asigurări” SA cooperează cu unele din cele mai mari companii de reasigurare din Rusia şi Europa: Sindicatele Lloyd’s of London (Anglia), Guta Asigurări, Spasskie Vorota, Soglasie, (Rusia), etc.

În calitate de forțămotrice, la baza activității,,Klassika Asigurări” stă adaptabilitatea colectivului si organizării interne cea ce permite posibilitatea de a oferi clienților programe accesibile de asigurări, bazîndu-se pe caracteristica specifică a întreprinderii ,,Klassika Asigurări “
La 01 octombrie 2015, avînd ca obiectiv garantarea siguranței clienților săi pe durata călătoriei cu mașina, societatea de Asigurări „Klassika Asigurări” lansează campania – Klassika Assistance. Astfel orice client „Casco VIP” beneficiază gratuit 24 din 24 serviciu de asistenţă „Klassikaasig Assistance”.

               Focusarea pe deservirea multilaterală a clienților și asigurarea viitorului, sunt principiile zilnice, care mențin Klassika Asigurări pe poziții și permit să urce noi trepte spre succes.