IDNO:
1002600005819
Seria, nr. şi data eliberării licenţei, termenul de valabilitate:
CNPF 000687, 30.05.2011
termen nelimitat
Data înregistrării (reînregistrării):
05.06.2001
Denumirea Societăţii de asigurare:
„MOLDCARGO” S.A.
Adresa juridică:
MD-2012, mun. Chişinău, str. V. Alecsandri, 97
Genul de activitate:
Asigurări generale
Directorul Societăţii de Asigurare:
Vladimir ȘTIRBU

               Societate de Asigurări-Reasigurări “MOLDCARGO“ S.A. a fost înființată în octombrie 1999, fondatorul majoritar fiind Asociația Internațională a Transportatorilor Auto (AITA).

               Societatea și-a început activitatea în anul 2001, scopul de bază, pe care îl urmează compania Moldcargo și misiunea sa pe piața constă în prestarea serviciilor calitative de asigurare pentru companiile de transport si expediție, companiile turistice, intituțiile financiare și desigur persoane fizice.

               Asigurând prosperitatea clienților timp de 16 ani, societatea se bucură în continuare de o reputație la un nivel destul de înalt, lucru care se datorează angajaților cu o experiență bogată în domeniul prestat.

               Spectrul de servicii prestate de către SAR Moldcargo SA este foarte larg – AUTOCASCO, CARGO, CMR, AERO CASCO, «Carte verde», RCA, asigurarea transportatorilor, asigurare benevolă a răspunderii civile, cheltuielilor medicale, sănătații, bunurilor materiale, finanțelor etc.

               Moldcargo S.A. încearcă zi cu zi să afle necesitățile clienților și să ofere cele mai noi și actuale servicii de asigurări.