acord_grup

IDNO:
1002600007813

Seria, nr. şi data eliberării licenţei,

termenul de valabilitate:

CNPF 000683, 16.03.2012termen nelimitat
Data înregistrării (reînregistrării):
05.11.2002
Denumirea Societăţii de asigurare:
„ACORD – GRUP” S.A.
Adresa juridică:
MD-2038, mun. Chişinău, bd. Decebal, 80/1
Genul de activitate:
Asigurări generale
Directorul Societăţii de Asigurare:
Victor GAICIUC

 

               Societatea pe Acțiuni “Acord Grup” este una din companiile ce prestează servicii de asigurare și reasigurare, fiind inființată relativ recent, și anume în anul 2002.

               Activînd în domeniul dat pe parcursul a mai mult de 10 ani, compania iși îndeplineste responsabil sarcinile, oferind clienților asemenea servicii precum: asigurarea CASCO, RCA, asigurarea marfii (CARGO), asigurarea proprietații, asigurarea civilă corporativă, de producere, asigurarea transportatorilor aerieni, asigurarea in cazuri excepționale și asigurarea sanatații pentru călătoriile în străinătate.

               Reputația companiei pe piața locală și internațională este la un nivel destul de înalt, mai ales în ceea ce priveșteasigurările riscurilor aeriene.

               Capitalul social al companiei constituie peste 15 milioane de lei, iar licențele posedate de către „Acord Grup” SA permit companiei sa presteze și să realizeze peste 20 tipuri diferite de servicii de asigurare pentru persoanele fizice si cele juridice.

               Societatea de Asigurări „Acord Grup” SA colaborează cu parteneri din diferite domenii și ia parte la activitatea cîtorva uniuni profesionale, printre care: Asociația Asigurătorilor în domeniul Aviatiei si Spațiului din Rusia (РААКС); Parteneriatul non-profit „Grupul Asociat de Asigurări SOGLASIE”; se manifestă în calitate de sponsor al campionatelor internaționale anuale la parapantism.

               Majoritatea riscurilor mari sunt reasigurate în cele mai de renume companii de reasigurări: „Lloyd’s”, „Marsh”, „Willis Faber & Dumas Limited”, „GeneralCologne Re” (Germania), „Munich Re”, „Avicos”, AIG JSC (UK), „Avicos”, AFES, „VSK” (Rusia).

               În anul 2006 compania a luat premiul International Award “Leader in prestige and quality” – Europe 2006.

               Colaborarea cu „Acord Grup” SA are loc în mod simplu și comod datorită atitudinii personalizate și abordării individuale a fiecarei cereri de la client, operativității deciziilor în cazul necesității recompenselor, grijii și monitorizării procesului de executare a lucrărilor în cazul necesitații despăgubirilor prin intermediul reparațiilor sau reabilitării.