EVALUAREA POTRIVITĂ - LA EXPERTUL DE ELITĂ!

               Compania de evaluări „ELITEXPERT” activează în domeniul respectiv din anul 2015. Compania noastră prestează servicii în domeniul evaluării și expertizei cât a bunurilor imobile și a bunurilor mobile.Expertiza și evaluarea se efectuaează în baza licenței obținută de Camera de Licențiere a RM.

              

               Actual compania noastră dispune de o structură amplă și bine echilibrată, ce satisface pe deplin cererile parvenite din partea tuturor clienților. Pe întreaga perioadă de activare principiile de bază au fost calitatea, profesionalismul, reputația și desigur garanția. ELITEXPERT la momentul dat colaborează cu cele mai stabile și ample companii și tinde permanent spre dezvoltarea cu rezultate cât mai bune, oferind servicii la cel mai înalt nivel de performanță și la cele mai competitive prețuri din țară.

               Activând în domeniul evaluărilor și expertizelor, noi am reușit să păstrăm cele mai înalte standarde de calitate și operativitate. Scopul principal este de a satisface dorințele clienților și de a creea legături cât mai îndelungate pe viitor. Pe perioada de activare specialiștii noștri au dobândit o vastă experiență în domeniul evaluărilor.Echipa noastră este formată doar din experți certificați, capabili și competenți.

             Adresându-vă companiei ELITEXPERT ve-ți primi servicii profesionale la:

  • Evaluarea Bunurilor Imobile și Mobile;
  • Evaluarea Prejudiciului Bunurilor Imobile;
  • Evaluarea Prejudiciului Cauzat Autovehiculelor în Urma Accidentelor Auto (Evaluarea Pagubei);
  • Expertiza Tehnică a Bunurilor Imobile;
  • Asistență și Mediere Juridică în Dosarele de Daune cu Companiile de Asigurări; 
  • Comisar de Avariere 24/24;
  • Consultație gratuită;
  • Deservire profesionistă și atitudine amiabilă din partea colaboratorilor companiei;
  • Optimizare continua a serviciilor;
  • Tarife competitive la cele mai favorabile condiții contractuale de evaluare și expertiză.

               Obiectivul nostru este să fim percepuți ca evaluatori și putem să spunem că serviciile noastre se îmbunătățesc semnificativ, acest lucru îl facem în fiecare zi și cel mai important este că toți clienții sunt mulțumiți de serviciilor noastre.

               Deviza Companiei „EVALUAREA POTRIVITĂ – LA EXPERT DE ELITĂ”, noi suntem la acest nivel , deoarece ne-am dedicat totalmente activității noastre pe întreaga perioadă de activare. Pentru noi clienții sunt în centrul tuturor preocupărilor și suntem convinși de faptul că rezultatele obținute din ultimii ani reprezintă o bază esențială de încredere pentru alegerea dumneavoastră.

               Compania își desfășoară activitatea pe întreg teritoriul Republicii Moldova.